Útmutató Refluxosoknak

Örömmel tudatom veletek, hogy végre megjelent hiánypótló kézikönyvünk, ami kifejezetten refluxosoknak készült!

Letölthető E-könyvünkből megismerheted a refluxot, hogy miként alakul ki, mik azok az életmód tényezők, ételek, italok, amik segítik a reflux kialakulását, hogy mi mindent tehetsz ellene és hogyan kerülheted el. Igyekeztem használható tippeket és jótanácsokat összegyűjteni, amik segítenek elviselhetőbbé tenni a reflux betegséget.

Hogyan segít ez a könyv legyőzni a refluxot?

Tudom, hogy a reflux nehéz kereszt, de hiszem, hogy eredményesen veheted fel vele a küzdelmet. Ebben szeretnék neked segíteni ezzel a könyvvel.

Ez a könyv először segít megérteni a refluxot – a megértés pedig az első (és talán legfontosabb) lépés a gyógyuláshoz vezető úton. Végül olyan gyakorlati tanácsokat kapsz, amelyekkel hatékonyan enyhíthetsz a refluxon.

Talán meglepődsz majd, hogy sokszor a megoldás tényleg karnyújtásnyira van. Bár a refluxot nehéz azonnal felismerni (mert olyan tüneteket is produkálhat, amelyeket más betegségekkel összekeverhetünk), de a kialakulását okozhatja a helytelen táplálkozás, a túlsúly vagy épp a nem megfelelő öltözködés is. Ha az életmódod „refluxosító” elemeit legyőzöd, akkor a refluxot magát is legyőzheted.

A reflux ma már népbetegség. A fejlett világ 50%-a szenved (vagy fog szenvedni) a refluxtól. Ez a könyv abban segít neked, hogy te abba az 50%-ba tartozz, amely már legyőzte a betegséget. (Vagy ha nálad még nem alakult ki, akkor megelőzhesd a reflux kialakulását.)

Fontos: ez a kiadvány nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat és diagnózist, valamint az orvosi kezelést, és csak érintőlegesen mutatunk be kezelési lehetőségeket. A legfőbb célom, hogy megértsd ezt a betegséget, és olyan lépésekre hívjam fel a figyelmed, amelyekkel a diagnosztizált betegség orvosi kezelését hatékonyan kiegészítheted.

5 refluxbarát zöldség (smoothie receptekkel)

5 refluxbarát zöldség

5 zöldség, amit refluxosként is bátran fogyaszthatsz, ráadásul ezekből a finomságokból isteni turmixok készíthetők, amikhez most tippeket is adunk.

Részletek

Refluxos vagyok. Ihatok kávét?

Refluxos vagyok. Ihatok kávét?

Utánajártunk a kávé és a reflux kapcsolatának, és megválaszoltuk a kérdést, ami sok érintett refluxost foglalkoztat: szabad vagy nem szabad kávét inni refluxosként?

Részletek

Reflux tea tapasztalatok

Reflux tea tapasztalatok [videók]

2018 májusában nyílt napot tartottunk a vásárlóinknak, mert szerettük volna megtudni, hogyan élték meg a refluxbetegséget, és hogy mit gondolnak az UKKO Reflux Teakeverékről.

Részletek

Reflux tünetek, kezelés, megoldások

Reflux tünetek és megoldások

Ha szeretnéd tudni, érintett vagy-e, olvasd el a cikkünket, amiben segítünk Neked felismerni a tüneteket, elmondjuk a kockázatokat és azt is, hogy mit tehetsz a reflux ellen!

Részletek

Reflux diéta recept: Reflux-űző Szuperturmix

Reflux diéta: Reflux-űző Szuperturmix

Ezt a hűsítő és ízletes italt, ihatod reggel, akár reggeli helyett is, de egy könnyű nyári vacsora mellé is fogyaszthatod, a reflux-űző hatás garantáltan nem marad el.

Részletek

Reflux diéta recept: Zabkása refluxosoknak

Reflux diéta: Zabkása refluxosoknak

A reggeli gyümölcsös zabkása finom és egészséges reggeli, igazi napindító energiabomba, tele rostokkal, szénhidráttal és nyákanyagokkal. Ideális étel refluxosoknak, de bárki bátran fogyaszthatja.

Részletek

Tudj meg mindent a refluxról!

Pontosan mi is az a reflux, milyen gyakori, miért alakul ki, melyek a hajlamosító tényezők és a tünetek, amikre oda kell figyelni?

Részletek

Így küzdj a reflux ellen!

Ismerd meg a reflux 10 legfontosabb szövetségesét! Ha őket kiiktatod, félig már megnyerted a háborút.
10 dolog amit kerülnöd kell, ha refluxod van.

Részletek

A reflux jóbarátja a stressz

A stressz rombol: gyakorlatilag nincs olyan része a testednek, amit megkímélne. A reflux kialakulásában cinkos a stressz, és persze a meglévő refluxbetegséget is súlyosbítja.

Részletek

10+2 étrendi tipp reflux ellen

Összegyűjtöttem azokat az étrendeddel kapcsolatos tippeket, amelyek betartásával, hatékonyan veheted fel a küzdelmet a reflux ellen.

Részletek

Instant megoldások reflux ellen

Van néhány olyan egyszerű, de gyors enyhülést hozó és hosszú távon is alkalmazható megoldás, amit te is kipróbálhatsz. Ismerd meg őket!

Részletek

[tea_blog_1]