Mínusz 45 kg: 7 hónap (igaz!) története

Az üzenet tartalma minket is megdöbbentett, hiszen ilyen sztorival mi sem találkozunk minden nap (függetlenül a ténytől, hogy rengeteg levelet, kérdést kapunk, gyakran konkrét számokkal). Illés 45 kilót dobott le bő fél év alatt, de története nem csak ezért példás. Megéri hát jobban belemélyedni!

“Sziasztok!
Lassan kifogyok a csodateából, szóval rendeltem egy kis utánpótlást!
Hálásan köszönöm Nektek ezt a csodás készítményt!
Egyszerűen megváltozott az életem!
Új ember lettem!
Jelenleg mínusz 45 kg-nál járok, és továbbra sem adom fel! ❤️👏”

Nem semmi, igaz? Ezek után természetesnek éreztük, hogy felhívjuk Petrányi Illést, és megismerjük a történetét!

Az út, amit a fiatalember bejárt, mondhatni sztenderd alapszituáció: aktív sportos időszak, ezt követően sérülés és műtét, minek után elhízáshoz vezető passzivitás. Ha ez pipálós játék lenne, az emberek többsége már bingót kiáltana, oly sokunkkal történt már hasonló.

„A fogyókúrás termékek csak ideig-óráig hatottak”

Ha pedig az ember valóban nem tud mozogni, és valóban csak a csipegetés marad mint szórakozás forma, akkor természetes, hogy tízesével kúsznak fel a kilók. Nehéz ilyenkor megtalálni a motivációt, a tükör pedig sokáig hazudik, és a szembesítés csak nagyon lassan érkezik. Akkor viszont vaskos pofonként.

A felismerés után Illés ugyanazt tette, amit megannyi sorstársa: rálépett a fogyókúrás szerek és csodadiéták ösvényére, de ahogy mondta, ezek csak ideig-óráig működtek. A kezdeti sikerek ugyanis általában gyors és fájó összeomlásba torkollnak. 

Amikor az UKKO-ra rátalált, akkor az vezérelte, hogy fenntartható és természetes megoldást találjon. Mindkét szó fontos:

  • fenntartható, vagyis (például) nem csak a nyári szezonra szól, hanem életmóddá alakul át, amit szeretni/követni lehet
  • természetes, tehát nem kétes pirulák és módszerek, hanem natúr összetevők segítenek a cél elérében

Ahogy mi sem, úgy Illés sem hitt az étrendkiegészítőkben, és olyan megoldást keresett, ami ígéretek helyett valódi értéket ad.

A siker receptje (és milyen egyszerű!)

Illés nagyjából 7 hónappal ezelőtt kezdett bele abba a váltásba, amit mi is sokszor javasoltunk már, és a Méregtelenítő Teakeverék plusz 3 Fogyasztó Teakeverék csomagot vásárolta meg.

Jó oka van, hogy ezt a párosítást ajánljuk, hiszen

  • amíg a kúra elején a Méregtelenítő Teakeverék segít a szervezetednek kiválasztani és kivezetni a zsírrétegben felgyülemlett méreganyagokat,
  • addig a Fogyasztó Teakeverék kellőképp felpörgeti az anyagcserédet (és a kilók leadását)

Van, aki először csak Méregtelenítő teát iszik, és a 4-6 hetes kúra után tér át a Fogyira; más párhuzamosan viszi a két projektet (napi 1 bögre Méregtelenítő, napi 2 bögre Fogyasztó tea), és ebben a kérdésben nem tudunk igazságot tenni. Mindkét módszer hatékony, ezért bátran kitapasztalhatod te is, hogy neked melyik fekszik jobban.

A lényeg az, hogy két működőképes fegyvert vetsz be, és…

…hogy nem felejted el a másik alapszabályt sem!

Illés erre is odafigyelt!

Mindig kihangsúlyozzuk, hogy bár a teák nagy műgonddal készülnek és jól ismert természeti törvények szolgálnak hozzájuk alapul, de egyik sem csodaszer. Nem diétás pirulák, amiket elég csak bevenni, és aztán ugyanúgy végignassolni az esti tévézést.

Illés azért tudott 7 hónap alatt 45 kilót leadni, mert megtervezte a változást, és nem diétában, hanem életmódváltásban gondolkodott. Átalakította az étrendjét, és utánanézett a dolgoknak. Számos jó kérdést tett fel nekünk is a vásárlás közben, és büszkék vagyunk arra, hogy nemrég azt is kiemelte, milyen sokat jelentettek neki a támogató levelek és a közvetlen válaszok. És persze ügyesen kísérletezett, ha új ízekre vágyott: kedvence az lett, amikor mindkét teához csak egy picit citromot/lime-ot adott, hogy frissítő, új élmény szülessen meg, ami persze sem a fogyókúrát, sem a teák hatását nem kockáztatja.

A kúra közepére egyértelműen látszott a különbség: nemcsak a kilók kezdtek olvadni, de jobban is érezte magát és több energiája volt.

Ha pedig Illésnek sikerült, miért ne sikerülhetne neked is?

Történetét nyomon követjük, és az újabb fejleményekről természetesen beszámolunk nektek!

Korábbi cikkünkben még annak is utánajártunk a fogyás matekjának, és ezt nem árt, ha te is ismered! Szervezeted ugyanis összetett rendszer, de nem számítógépes program, ami pillanatok alatt vált. Miközben te kétszer is meggondolod, hogy csökkentsd-e a napi kalóriabeviteled, addig tested kérdés nélkül raktároz. És ha már nem 2500-3000 kcal az a mennyiség, amit elégetsz, hanem mondjuk 1800-2000 (elvégre csak ülsz és ülsz), akkor a matek egyszerű:

  • napi plusz 200 kcal egy év alatt az cc. 10 kiló
  • napi plusz 500 kcal egy év alatt az cc. 25 kiló

A teljes cikket itt tudod elolvasni!